مقاومت ملی پاسخ خیانت دشمنان
مقام معظم رهبری علیرغم مخالفت با مذاکره به سبک اروپاییها و آمریکاییها که همواره میخواهند مذاکرات صددرصد به نفع خودشان باشد و هیچ امیدی به وفای عهد آنان نداشتند، به ملت اجازه دادند که بهصورت مشروط مذاکره را تجربه کنند. متأسفانه مسئولان مذاکرهکننده برخلاف دستورات رهبری عمل کردند و برجام را امضا کردند. تیم مذاکرهکننده ایران به اعتراف خودشان همه تعهدات را انجام داد، اما آمریکا از برجام خارج شد و کشورهای اروپایی نیز هیچ اقدام مؤثری نکردند و در نهایت ما هیچ بهرهای از آن قرارداد نبردیم.
در سالهای اخیر نیز دولت مردان اصرار بر مذاکره داشتند، و علیرغم تذکرات مقام معظم رهبری که تجربه تلخ گذشته را پیشروی ما گذاشته و بدعهدی دشمنان را روشن کرده بود، اجازه مذاکره غیرمستقیم صادر شد. اما در میانه مذاکرات، کشور ما توسط رژیم جعلی اسرائیل و آمریکا هدف حمله قرار گرفت. درحالیکه آمریکا ادعا میکرد تا زمان مذاکرات هستهای جنگی نخواهد شد واقعیت خلاف آن را نشان داد.
مردم در این جنگ، بدعهدی و عدم پایبندی دشمن را بهوضوح دیدند و سخنان مقام معظم رهبری در باب عدم اعتماد کاملاً اثبات شد. همچنین فهمیدند که علیرغم حملات دشمن، آن بحران اقتصادی بزرگی که برخی القا میکردند رخ نداد و کشور دچار مشکل حادی نشد.
امروز وقتی مردم واژه «مذاکره» را میشنوند بسیار ناراحت و عصبانی میشوند چون مشاهده کردهاند دشمنان از مذاکرات سوءاستفاده کرده، خلف وعده کرده و به زیرساختهای هستهای خسارت زدهاند و دانشمندان و مسئولان ارشد نظامی را به شهادت رساندهاند. وقتی رئیسجمهور آمریکا بهصراحت میگوید که ما توانستهایم برنامه هستهای ایران را نابود کنیم و غنیسازی را متوقف کنیم، جای سؤال است که چرا باید دوباره مذاکره کرد؟
دشمنان انقلاب اسلامی ایران در این جنگ تحمیلی با چند هدف وارد شدند نابودی مراکز هستهای و توان موشکی، ضربه به سران و مسئولان نظامی و سیاسی ایجاد هرجومرج و تجزیه کشور اما به لطف درایت رهبری انقلاب و مسئولین نظامی، شهدا جایگزین شدند و پاسخ کوبنده به دشمن داده شد. مردم نیز با تمام توان در حمایت از رهبری نیروهای نظامی و انقلاب به میدان آمدند و با هوشیاری و همکاری در شناسایی جاسوسها و منافقان نقشههای دشمنان را ناکام گذاشتند.
دشمن به هیچ یک از اهدافش نرسید و در نهایت برای آتشبس التماس میکرد. این جنگ نشان داد که توان نظامی و موشکی ایران واقعیت دارد و بسیاری از توانمندیها هنوز رسانهای نشده است. نکته مهم اینکه این دستاوردها محصول دانش بومی و تلاش متخصصان داخلی است و هیچ وابستگی به خارج ندارد.
ارسال دیدگاه
انتشار یافته : 0