کارشناس مسائل راهبردی و منطقه‌ای مطرح کرد:

ایران اسلامی پیروز قاطع وعده صادق ۳

کارشناس مسائل راهبردی و منطقه‌ای گفت: جمهوری اسلامی نه‌تنها با ضربات مهلک و غافلگیرکننده به دشمن، صحنه نبرد را تغییر داد، بلکه امروز در میدان روایت، دیپلماسی، و جنگ روانی نیز دست بالا را دارد؛ چرا که پیروزی حقیقی، درک ناتوانی رژیم صهیونیستی از سوی مردم آن است.

علی کارگر در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صدای ماشکید» با اشاره به عملیات «وعده صادق ۳» و پیامدهای آن برای رژیم صهیونیستی بیان کرد: عملیات وعده صادق ۳ پس از بیش از ۲۰ نوبت حملات موشکی جمهوری اسلامی ایران به اهداف صهیونیستی به پایان رسید، اما آنچه هم‌اکنون مطرح است، فراتر از نبرد نظامی، جنگ روایت‌ها است.

کارشناس مسائل راهبردی و منطقه‌ای با طرح این پرسش که «پیروز واقعی این نبرد چه کسی بود؟»، تصریح کرد: آغازگر این نبرد، رژیم صهیونیستی بود که با ترور فرماندهان ارشد نظامی ما، ابتکار عمل اولیه را در دست داشت. اما جمهوری اسلامی ایران که سال‌ها برای مقابله با چنین تجاوزی برنامه‌ریزی کرده بود، به‌سرعت توانست سیستم فرماندهی خود را بازیابی کرده و ضربات مهلکی به دشمن وارد کند.

مردم، پشتوانه اصلی پیروزی‌های نظامی‌اند  
وی ادامه داد: در همین روزها شاهد بودیم که باتدبیر و مدیریت یک رهبر دینی در نظام ولایت‌فقیه و با گفتگو با مردمانش و یکدل کردن همه سلایق و با سربازان و نیروهای امنیتی و نظامی، چگونه در برابر حملات گستردهٔ دشمنان اعم از اسرائیل و آمریکا و برخی کشورهای پشتیبان نه‌تنها کشور را حفظ کرد که سیلی محکم و پشیمان‌کننده‌ای نیز بر آنان وارد کرد.

کارگر تأکید کرد: بدون شک هر کشوری که‌این‌طور غافلگیرانه فرماندهان رده‌بالا و دانشمندان برجسته و نمونه‌اش اش ترور می‌شد این گونه دوام نمی‌آورد؛ اما این هویت ایرانی و اسلامی بود که این گونه پابرجا و مقاوم ماند.

کارشناس مسائل راهبردی و منطقه‌ای افزود: پاسخ ایران به تجاوز صهیونیست‌ها، تنها ۱۲ تا ۱۳ ساعت پس از آغاز حملات دشمن آغاز شد. موشک‌هایی با کلاهک‌های جنگی سنگین یک تا یک و نیم‌تن به اهداف حیاتی دشمن اصابت کرد و عملاً رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد. در نتیجه، رژیم صهیونیستی که سابقه جنگ با گروه‌هایی با توان پدافندی پایین داشت، برای نخستین‌بار جنگی واقعی را تجربه کرد؛ جنگی که مردم این رژیم را نیز درگیر هراس و ناامنی جدی کرد.

وی ادامه داد: در نهایت، صهیونیست‌ها از طریق آمریکایی‌ها پیشنهاد آتش‌بس را مطرح کردند و جمهوری اسلامی ایران بود که این پیشنهاد را پس از واردآوردن ضربات سنگین پذیرفت. از نظر نظامی و راهبردی، جمهوری اسلامی ایران بی‌تردید پیروز این نبرد بود، هرچند دستیابی به همه اهداف نیازمند ادامه مسیر در میدان‌های دیگر است.

کارگر با تأکید بر اینکه «جنگ هنوز به پایان نرسیده»، اظهار داشت: صحنه نبرد اکنون به میدان اجتماعی منتقل شده است. ما این باور را در میان ساکنان سرزمین‌های اشغالی ایجاد کردیم که حاکمان و نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی باوجود حمایت‌های گسترده آمریکا و دیگر قدرت‌های استکباری، توان مراقبت از مردم خود را ندارند. موشک‌های ایران توانستند از لایه‌های متعدد پدافندی عبور کرده و به اهداف اصابت کنند.

کارشناس مسائل راهبردی و منطقه‌ای با بیان اینکه جنگ روانی و اجتماعی پس از جنگ نظامی آغاز می‌شود، افزود: ساکنان سرزمین‌های اشغالی اکنون از خود می‌پرسند که چرا باید درحالی‌که ایران در حال مذاکره بود، رژیم صهیونیستی به ایران حمله کند؟ مقصر اصلی این خرابی‌ها را سران تل‌آویو می‌دانند و همین مسئله زمینه اعتراضات و اختلافات داخلی در رژیم صهیونیستی را فراهم کرده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با هشدار نسبت به برخی جریان‌های داخلی که ممکن است این پیروزی را به چالش بکشند، تأکید کرد: میدان و دیپلماسی دو بازوی مکمل نظام هستند. نیروهای نظامی ما با جان‌فشانی و ایثار، سرمایه بزرگی را ایجاد کردند که دستگاه دیپلماسی به‌درستی آن را در جهت تثبیت صلح و مدیریت صحنه به کار گرفت. نباید این دستاوردها به واسطه اختلافات داخلی تضعیف شود.

 نقش کلیدی رهبری در مدیریت بحران
کارگر با تمجید از نقش رهبری در این مقطع حساس، اظهار داشت: باوجود شهادت فرماندهان ارشد نظامی در ساعات اولیه، کشور ما به‌سرعت خود را بازیابی کرد و این امر چیزی نبود جز حاصل درایت و تدبیر مقام معظم رهبری. انتخاب سریع و دقیق فرماندهان جدید از میان افراد باسابقه و عملیاتی موجب شد انسجام نیروهای مسلح حفظ شود.

کارشناس مسائل راهبردی و منطقه‌ای با اشاره به فرماندهانی که پس از شهادت فرماندهان ارشد منصوب شدند، گفت: رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سال‌ها جانشین همین ستاد بوده و تجارب لازم را داراست. فرمانده نیروی هوافضا از نخبگان موشکی کشور است و فرمانده کل سپاه، سردار سرلشکر پاکپور، فردی جنگ‌آزموده در نیروی زمینی سپاه است. این فرماندهی منسجم، نشانه‌ای از استحکام شالوده دفاعی کشور و اثربخشی ولایت‌فقیه در بحران‌ها است.

وی کرد: نبرد هنوز تمام نشده است. شاید در میدان سخت نظامی فعلاً آتش‌بس برقرار باشد، اما جنگ در حوزه‌های سایبری، اطلاعاتی، اجتماعی، سیاسی، علمی و اقتصادی همچنان ادامه دارد. رمز پیروزی ما در اتکال به خداوند متعال، ایثار رزمندگان و تقویت توانمندی‌هاست. مردم ما باید با حفظ انسجام، اعتماد به مسئولان و پرهیز از دوقطبی‌سازی، همچون گذشته در صحنه باشند. دیپلماسی و میدان مکمل هم‌اند و تنها در سایه وحدت، مدیریت جهادی و هدایت رهبری است که می‌توان از میدان‌های سخت عبور کرد.

کارشناس مسائل راهبردی و منطقه‌ای تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی نشان داده که در طول حیات خود، تنها حاکمیتی بوده که توانسته است تمامیت ارضی و سرزمینی ایران را حفظ کرده و از مام میهن صیانت نماید؛ بنابراین، با اعتماد به عقلانیت نظام در مدیریت بحران، می‌شود آن وحدت و سرمایهٔ اجتماعی که در این چند روز دو صدچندان شده را تقویت کرد ان‌شاءالله ملت ما که تاکنون در شناخت دشمن و موقعیت‌شناسی نمونه بوده‌اند، در ادامه مسیر نیز چنین خواهند بود.

انتهای خبر/